Cégünkről - Rátesz 2000 Kft

 

Cégünk családi vállalkozásként működik, munkánk és hobbink is a minigolf. A családfő gyermekkori álma valósult meg, amikor 1993-ban elkezdtük beleásni magunkat a minigolf pályák építésének rejtelmeibe, és megépítettük Kápolnásnyéken saját, 18 akadályos pályánkat. Ma már üzemeltetéssel nem foglalkozunk a pályát 2005-ben bezártuk.


Tanulmányoztuk a minigolf különböző típusait, a külföldi szabványokat. Az évek során nagy tapasztalatra tettünk szert és kiépítettük megbízható külföldi kapcsolatrendszerünket.

Mai kínálatunkat a Minigolf Világszövetség (WMF) szabványelőírásainak maximális figyelembevételével alakítottuk ki. Ezzel együtt a gyártott és forgalmazott pályáinkat kifejezetten a legjobb minőségre, a hosszú életartamra és a könnyű kezelhetőségre való törekvés jellemzi.


A gyártási tevékenység beindításával párhuzamosan a magyar minigolf sportélet kialakításában is tevékenyen kivettük részünket. Az ország több pályatulajdonosával összefogva megerősítettük a Magyar Pályagolf Szövetséget és 1994-ben megrendeztük az első Nemzeti Bajnokságot, ami azóta is, minden évben megrendezésre kerül. Cégünk oszlopos tagja Sörös Miklós a Magyar Minigolf Szövetség elnöke volt 1999-2002 között. Vállalkozásunk minden tagja hosszabb rövidebb ideig versenyzett, ketten még ma is aktívak.


Az eddig eltelt időszakban építettünk már pályát Magyarországon és külföldön, magánemberek kertjébe, strandra, üdülőbe, szállodába, szabadidő központba, étterem mellé, kastély parkjába egyaránt.

Forgalmazzuk a minigolfhoz kapcsolódó felszereléseket, ütőket, labdákat, a versenyzés kellékeit is.


Több szálon kötődünk tehát a minigolfhoz, ügyfeleinkkel hosszú távú jó kapcsolatot alakítunk ki. Üzleti érdekeinken túl fontos számunkra az is, hogy minél többen megismerjék és megszeressék ezt az igazán kellemes és szórakoztató könnyű sportot.

 

 

Nagyítás a képekre kattintva

 

 

Referencia pályáink

 

Kérjük, tekintse meg referencia pályáinkat: